Test jezelf

Wil je jezelf eens testen? Via deze pagina heb je de mogelijkheid om verschillende digitale testen te doen die inzichtelijk maken welke etherische oliën goed bij jou kunnen passen of welke juist niet.

Etherische oliën op basis van persoonlijkheid

Wil je eens testen welke etherische oliën er bij je passen op basis van je persoonlijkheid? Dat kan via deze test. Aan de hand van verschillende meerkeuzevragen geef je aan in welke mate je karakter overeen komt met de gestelde vragen. Aan de hand van jouw antwoorden worden suggesties aangereikt welke etherische oliën er bij je passen. Helaas is het een test waarin Romano Sandee technisch niet ervoor kan zorgen dat etherische oliën worden uitgesloten. De etherische oliën vind je allen in het assortiment van Romano Sandee in deze test.

Wanneer je graag wil dat Romano Sandee zijn oog laat vallen op de ingevoerde resultaten, kun je vanuit deze test direct een maatwerk aromacompositie voor je laten maken.

Maak de test etherische oliën op persoonlijkheid

Etherische oliën op basis van klachten en belemmeringen

Loop je ergens tegen aan? Heb je bepaalde klachten? Of belemmeringen? Ben je vaak onrustig in je hoofd of juist een zwak immuunsysteem? In deze test kun je aangeven van welke klacht(en) je last hebt. Je kiest een klacht uit het dropdown menu, waarna er in de kleine 100 etherische oliën die Romano Sandee voor je kan bestellen word gezocht welke bij de klacht past.

Let op! Niet elke etherische olie heeft Romano Sandee op voorraad, slechts 21 van de meest populaire etherische oliën zijn rechtstreeks te bestellen in de webshop. De anderen worden geleverd speciaal op bestelling en kun je vooraf een prijsopgave krijgen.

Maak de test etherische oliën op klachten

Dosering en contra-indicaties

Via deze test kun je aan de hand van de etherische oliën die uit de bovenstaande tests naar voren zijn gekomen, opzoeken. Op het moment dat je de etherische olie geselecteerd hebt krijg je te zien wat de maximale dosering is en de verschillende contra-indicaties die voor de olie van toepassing zijn. Het is raadzaam, wanneer je met etherische oliën gaat componeren, deze test te raadplegen.

Bekijk de contra-indicaties en doseringen van etherische oliën

Wilt u direct naar 1 van de categorieën in de webshop? Kies hieronder de juiste categorie.