Professionele gebruiker

Je hebt je eigen massagepraktijk, schoonheidssalon of wellnesscentrum en je zet je dag in, dag uit in om het best uit je behandelingen te halen voor je cliënten. Dan wil je natuurlijk gebruik maken van de beste producten welke ondersteunend zijn bij jouw professionele imago. De producten van Romano Sandee bieden daarin een mogelijkheid. Bovendien is er heel veel mogelijk, van kleine verpakkingen tot jerrycans.

Neutrale producten of kant-en-klaar

Het is mogelijk om zowel neutrale basisproducten te bestellen als kant-en-klare producten, zoals een massageolie met de geurlijn Spierklacht. Voor consumenten zijn de producten standaard met een dosering van 50 ml of 100 ml. Deze zijn ook voorzien van een net vinyl label. Voor grotere verpakkingen worden labels op papier geprint. Elk product is geheel op maat te maken met een door jezelf gekozen etherische olie of aromacompositie. Zo kun je optioneel ook een jerrycan gebruiken om kleinere flesjes in je praktijk bij te vullen.

Tarieven professionals

Alle tarieven in de webshop zijn de consumententarieven. Voor grootgebruikers zoals professionals in de zorg en welzijn gelden er afwijkende tarieven welke van toepassing zijn op bestellingen van € 150,- en hoger inclusief btw. Je ontvangt een persoonlijke kortingscode waarmee je korting krijgt op de consumentenprijs en voordeliger kunt inkopen. Hoe meer je inkoopt, des ter hoger je inkoopkorting word. De bestellingen voor professionals worden altijd gratis verzonden.

Recht van retour

Professionele gebruikers en/of inkopers hebben geen consumentenrecht en kunnen geen aanspraak maken op het recht van retour. Wanneer je nog niet zeker ervan bent of je gebruik wil maken van de producten van Romano Sandee, verdient het de aanbeveling van de producten de kleinste varianten te bestellen van 50 ml als consument. Je ontvangt bij je bestelling altijd een btw-factuur welke je kunt gebruiken voor de administratie.

Persoonlijke kortingscode aanvragen

Wil je graag als professional gaan bestellen? Vraag dan je persoonlijke kortingscode aan door een e-mail te sturen naar info@romanosandee.com. Vermeld in je e-mail in elk geval je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Je ontvangt dan spoedig je persoonlijke kortingscode waarmee je met korting in de webwinkel kunt bestellen.