Masseur Romano Sandee

Masseur Romano Sandee begon in 2008 met zijn massagecarrière. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer massagetechnieken bij, waardoor hij inmiddels op ruim twintig massagetechnieken zit. Daarnaast begon Romano vanaf 2010 met het maken van eigen massageoliën vanuit de aromatherapie met etherische oliën. De wens om alles eigen te maken, eigen geuren, een eigen label, is daarna ook gaan groeien, omdat hij merkte dat hij toch wel erg goed was in het samenstellen van de perfecte compositie. Zo maakte hij al speciaal voor cliënten unieke composities die samengesteld werden op basis van een karakter of doelstelling en kon hij in zijn massagepraktijk bij nieuwe “brouwsels” deze direct toepassen op zijn cliënten.

Begin 2013 is Romano Sandee op zoek gegaan naar mogelijke leveranciers die zijn droom, een eigen productenlijn, konden faciliteren. Daarbij werd vooral gelet op de kwaliteit van de producten en de mogelijkheden van uitbreiding, voor het geval het wel super snel zou verlopen allemaal. In september/oktober 2013 werd dan de daadwerkelijke knoop doorgehakt en zijn er afspraken gemaakt met de leverancier die de etherische oliën en basisstoffen konden gaan leveren aan Romano Sandee. De stoffen komen dan in losse componenten binnen, waarna Romano Sandee de juiste doseringen kan toepassen op de basisstoffen en in een flesje of potje kan doen.

Eind oktober 2013 werd het dan “eindelijk” naar buiten gebracht: Romano Sandee als merk in massageoliën, badoliën, etherische oliën en aromacomposities. Al snel kwamen er andere producten bij, de verzorgende bodylotions en dag- en nachtcrèmes werden goed ontvangen. Sinds eind december 2013 mocht Romano Sandee ook barcodes plaatsen op zijn producten, waardoor er ook samenwerkingen met webwinkels gestart konden worden, zoals bij Bol.com.

De waardering van www.romanosandee.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 65 reviews.