Lage retourkosten

Ben je toch niet helemaal blij met de bestelling die je hebt gedaan en zijn de verzegelingen nog helemaal heel? Dan kun je producten gratis retourneren* binnen 30 dagen na ontvangst bij leveringen in Nederland. Kom je uit een ander land? dan kun je voordelig retourneren vanaf € 3,-, afhankelijk van het land, ik doe je graag een aanbod op maat wanneer je mailt naar info@romanosandee.com.

Hoe maak ik gebruik van de retourregeling?

Dit gaat in enkele eenvoudige stappen:

  1. Stuur een e-mail naar info@romanosandee.com binnen 30 dagen na ontvangst van je pakket met de melding dat je (een gedeelte van) je bestelling wilt retourneren.
  2. Je krijgt vervolgens een e-mail terug met een verzendlabel waarmee je je pakket kunt retourneren via een DPD servicepunt bij jou in de buurt.
  3. Doe de artikelen (goed verpakt) weer in de doos en plak het label op de doos.
  4. Lever de doos in bij een DPD punt.
  5. De producten worden afgehaald bij het DPD punt door Romano Sandee en de inhoud word gecontroleerd.
  6. Je ontvangt binnen uiterlijk 14 dagen na de retourmelding het geld terug op je bankrekening, mits het pakket ook binnen is gekomen.

* Verschillende producten die verzonden worden bevatten een verzegeling. Indien de verzegeling verbroken is en de producten alsnog geretourneerd worden waardoor ze niet meer aan de retourvoorwaarden voldoen, worden retourkosten in rekening gebracht. Dit omvat een bedrag van € 6,95 die staat voor het retour sturen en het opnieuw heensturen van de producten. Twijfel je erover of de producten nog geretourneerd kunnen worden? Stuur dan een e-mail naar info@romanosandee.nl.
Verder word geregistreerd en opgeslagen wie producten retourneerd en met welke reden. Mocht het zo zijn dat een individu bijzonder vaak retouren meldt, kan het voorkomen dat in het vervolg deze individu in het vervolg alsnog retourkosten betaald.