Lage bezorgkosten

De bezorgkosten zijn laag bij Romano Sandee. Hierbij geldt dat een langzame zending voordeliger is voor jou. Wel vragen we een minimale bestelwaarde van € 10,- alvorens wij dit kunnen versturen. Zo kunnen wij jou altijd een tegemoetkoming bieden in de verzendkosten.

 

Voordelige zending langzamer

Je kunt kiezen voor een voordelige zending bij bestellingen met een bestelwaarde van 10 tot 50 euro. Je kunt deze laten leveren op een DPD locatie bij jou in de buurt voor slechts € 1,95 (in Nederland). Is je bestelwaarde € 50,- of meer? Dan kun je zelfs gratis je pakketje laten versturen naar een DPD locatie.

Laat je liever je pakketje thuis bezorgen door DPD? Ook dat is een mogelijkheid. In dat geval betaal je € 3,95 voor bestellingen met een waarde tot € 50,-. Vanaf € 50,- word je pakket gratis geleverd.

Een bestelling welke via DPD geleverd word is gemiddeld tussen de 2 tot 4 werkdagen onderweg mits alle producten voorradig zijn.

Snelle levering

Wil je dat je pakket sneller geleverd word? Dan kun je kiezen voor een snelle levering. De indicatieve levertijd is 1 tot 3 werkdagen. Je levering word bij je thuis bezorgd door middel van een pakket of brievenbuspakje, afhankelijk van de producten die je besteld.

De kosten van de snelle levering zijn op bestellingen tot € 50,- een bedrag van € 4,95. Is je bestelwaarde € 50,- of meer? Dan word je bestelling gratis verzonden!

Je kunt optioneel via de website of app van PostNL kiezen voor een eigen gekozen tijdvenster, waarbij ook levering in de avond mogelijk is. Een eventuele toeslag kun je dan bij PostNL zelf afrekenen.

 

Buitenland

Voor zendingen naar het buitenland verwijs ik je naar de pagina levertijd en verzendkosten voor het totale overzicht. Klik hier om naar de pagina te gaan.