Garantie

De producten van Romano Sandee worden met hart en ziel geproduceerd. Daarbij doe ik logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Om aanspraak te maken op de garantie, wil ik u vragen om foto’s van het gebrek te mailen naar info@romanosandee.com. Mogelijkerwijs kan ik u op schrift al instrueren waardoor u niet onnodig naar het postkantoor hoeft. Mocht dat geen mogelijkheid zijn, dan kunt u het product gratis retourneren via DPD waarna we het artikel vervangen of repareren.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@romanosandee.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.